گردشگری 724 | دنیای گردشگری
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس
۱۷
تیر
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس

نان خشک یزدی در نمایشگاه گردشگری معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلیرضا سالارحسینی با اشاره به اینکه در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، در مقایسه با سال گذشته، اولویت‌ها در بحث پذیرایی از مردم تغییراتی داشته است، بیان کرد: امسال، به‌جز شیرینی، برخی غرفه‌داران در شهرستان‌های مختلف اقدام به ارائه نان خشک مخصوص منطقه خود کردند. سرپرست معاونت گردشگری […]

بهمن 27, 1403 2 دقیقه خواندن
چاپ خبر
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلیرضا سالارحسینی با اشاره به اینکه در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، در مقایسه با سال گذشته، اولویت‌ها در بحث پذیرایی از مردم تغییراتی داشته است، بیان کرد: امسال، به‌جز شیرینی، برخی غرفه‌داران در شهرستان‌های مختلف اقدام به ارائه نان خشک مخصوص منطقه خود کردند.
سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد توضیح داد: این اقدام، که در کنار شیرینی مورد استقبال گسترده مراجعه‌کنندگان قرار گرفت، نشان داد که تنوع نان خشک در استان یزد بسیار زیاد و موردپسند عموم است.
سالارحسینی با اشاره به این‌که تفاوت اصلی نان‌های شهرستان‌های استان یزد به شیوه پخت، ضخامت، نازکی و ترکیبات به‌کاررفته در آنها بازمی‌گردد، گفت: برخی از شهرستان‌ها در تهیه نان‌های خود از شیر و روغن استفاده می‌کنند که به خوش‌طعمی آن کمک می‌کند.
وی، افزود: همچنین، در برخی نان‌ها از گل زرد یا زردچوبه برای ایجاد رنگ و عطر بهتر بهره می‌برند.
سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد ضمن بیان این‌که یکی از دلایل استفاده گسترده از نان خشک در مناطق کویری، امکان نگهداری طولانی‌مدت آن است، گفت: این نوع نان به دلیل ماندگاری بالا، دورریز نداشته و در برابر فساد و کپک‌زدگی مقاوم است.
سالار حسینی گفت: نان خشک گزینه‌ای مناسب برای سفرهای طولانی محسوب می‌شود، زیرا بدون نیاز به شرایط خاص نگهداری، کیفیت خود را حفظ می‌کند.
وی، در پایان اظهار کرد: توجه به فرهنگ غذایی و روش‌های سنتی نگهداری مواد خوراکی نه‌تنها به کاهش هدر رفت مواد غذایی کمک می‌کند، بلکه باعث احیای سنت‌های ارزشمند غذایی در مناطق مختلف کشور می‌شود.

من رو دنبال کنید نویسنده:

کارشناس روابط عمومی دیجیتال

سلام من امیر حبیب زاده هستم، دانش آموخته مدیریت بازرگانی که چندسالی هست در حوزه دیجیتال مارکتینگ و روابط عمومی دیجیتال (Digital Pr) در حال فعالیت و خدمت رسانی به شما عزیزانم.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چهار × دو =

    پیشنهاد ویژه

    • 5″بهترین پیتزا ناپولیتن تهران” کجاست؟+(آدرس،تلفن)
    • آزادی بیش از ۳۰۰زندانی از ابتدای محرم در پویش «آزادی برای حسین»
    • کرمان در رقابت انتخاب بهترین شهر گردشگری جهان شرکت می کند
    • شاخص بورس ۵۱ هزار واحد افت کرد
    • اختصاص تسهیلات به فعالان گردشگری به دلیل شرایط کشور
    • ارزش معاملات خرد سهام، امروز ۳.۵ همت شد
    • ۶۴ فقره ملک دولت مازاد تشخیص داده شد
    • تاریخ قرعه کشی محصولات ایران خودرو مشخص شد
    • چالش‌ها و فرصت‌های گردشگری ریلی ایران در زمان جنگ؛ بررسی تأثیرات اجتماعی و اقتصادی
    • صدور گذرنامه زائران اربعین در کمترین زمان ممکن
    • این گروه از زائران اربعین نیاز به مجوز خروج ندارند
    • گردشگری 724
    • ارتباط با تیم گردشگری 724
    • حریم شخصی کاربران گردشگری 724
    • خرید رپورتاژ
    • درباره گردشگری 724
    • شرایط بازنشر محتوا
    • عصر گردشگری
    • قیمت تور مالدیو
    • با تور روسیه از مشهد، یک شب مهمان ما در مشهد باشید!

    info@gardeshgari724.ir

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  گردشگری 724 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    • گردشگری 724
    • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
    • هتل ها
    • مقاصد سفر
    • غذا و رستوران
    • میراث فرهنگی
    • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
    • راهنمای سفر
    • سایر
      • همسفر ایرانی
      • بلیط اتوبوس