قوانین حمل مایعات در قسمت بار هواپیما
یکی از درخواستهای بسیار پرتکرار از سوی افراد، حمل مایعات در قسمت بار هواپیما است. از جمله موضوعات مهم در این خصوص را وجود قانونی کلی میدانند. در واقع شما میبایست مدرکی را به ایرلاین ارائه دهید تا بتوانید ماهیت اصلی مایع را اثبات نمایید. دلیل ارائه این مدرک، عدم خطرناک بودن مایعات در قسمت […]
یکی از درخواستهای بسیار پرتکرار از سوی افراد، حمل مایعات در قسمت بار هواپیما است. از جمله موضوعات مهم در این خصوص را وجود قانونی کلی میدانند. در واقع شما میبایست مدرکی را به ایرلاین ارائه دهید تا بتوانید ماهیت اصلی مایع را اثبات نمایید. دلیل ارائه این مدرک، عدم خطرناک بودن مایعات در قسمت بار هواپیما است. شما میتوانید انواع مایعات اعم از انواع ادکلن سرکه، نوشیدنی و… را در این قسمت قرار دهید؛ اما حمل مایعاتی نظیر بنزین، گازوئیل و… که اشتعالزا هستند، غیرمجاز خواهد بود.
قوانین حمل مایعات در بار و کابین هواپیما
به منظور حمل مایعات در هواپیما نیاز است تا مقررات هر ایرلاین را بررسی کنید. شما می توانید هنگام رزرو بلیط هواپیما، و از قسمت اطلاعات و قوانین پرواز، این قوانین را مطالعه کنید. علاوه بر این می توانید با پشتیبان وب سایت فروش بلیط هواپیما و یا شرکت هواپیمایی در ارتباط باشید.
حمل شامپو در قسمت بار هواپیما
یکی از انواع مایعات که بسیاری از افراد تمایل دارند تا آن را به نقاط دیگر حمل کنند، شامپو بهحساب میآید. شما میتوانید با دریافت مجوز مربوطه آن را حمل نمایید. البته اگر میزان شامپو موردنیاز کمتر از 100 میل باشد میتوانید به سادگی آن را در قسمت بار هواپیما قرار دهید.
حمل عطر و ادکلن در قسمت بار هواپیما
این نوع مایعات نیز جزو محصولاتی بهحساب میآیند که میبایست با تهیه مجوز MSDS میتوانید آن را به مقصد موردنظر ببرید؛ اما اگر مقدار آن کمتر از 100 میل باشد میتوانید به سادگی آن را بدون مجوز به قسمت بار هواپیما انتقال دهید.
حمل سرکه در قسمت بار هواپیما
با توجه به آنکه سرکه جزو مایعات خوراکی بهحساب میآید نیازی به مجوز ندارد اما میبایست آن را به قسمت بار هواپیما تحویل دهید و با خود به بخش کابین هواپیما نبردید.
حمل عسل در قسمت بار هواپیما
عسل نیز جزو خوراکیها بهحساب میآید و نیازی به مجوز ندارد. شما میتوانید به سادگی آن را به قسمت بار هواپیما تحویل دهید. توجه داشته باشید که این خوراکی نباید بیشتر از 200 گرم باشد.
میزان حجم مجاز برای حمل مایعات در قسمت بار هواپیما
در حالت کلی افراد تنها میتوانند مایعات کمتر از ۱۰۰ میلیلیتر را با خود حمل نمایند. این مایعات نیز باید در زمره مایعات خوراکی مانند انواع روغن، انواع نوشیدنی و… قرار داشته باشند. افرادی که علاقهمند هستند مایعاتی بیشتر از ۱۰۰ میلیلیتر را با خود به همراه داشته باشند، میبایست از قوانین گمرکی و تهیه فرم MSDS استفاده نمایند تا بتوانند تجارت و حمل مایعات را با استفاده از هواپیما اجرایی کنند.
معرفی مجوز لازم برای حمل مایعات در قسمت بار هواپیما
باتوجه به آنکه برای حمل مایعات در قسمت بار هواپیما به مجوز نیاز خواهید داشت، میبایست فرم MSDS را به ایرلاین مورد نظر ارائه دهید. در این فرم ماهیت کالا بهطور دقیق و مشخص تعیین شده و ایرلاین میتواند این اطمینان را بدهد که این مایعات کاملاً بیخطر و مفید هستند. در مرحله اول میبایست مایع مورد نظر را ارسال کرده تا کارشناسان مربوطه، آن را بررسی نمایند. در مرحله بعد پس از بررسی مایعات، هزینه ارسال آنها با هواپیما تعیین میگردد. توجه داشته باشید که تمام مایعات، پودرها و کالاهای الکترونیکی باید دارای این مجوز باشند. برای تهیه فرم MSDS لازم است به جستوجو در اینترنت بپردازید تا فرم مناسب با محصول را بیابید.
مراحل حمل مایعات در قسمت بار هواپیما
زمانی که بهعنوان یک تاجر قصد ارسال انواع مایعات نظیر ادکلن، سرکه، شامپو و… را دارید، میبایست مراحل زیر را پشت سر بگذارید..
- مرحله اول: در ابتدا باید فرم MSDS را به همراه وزن بار برای کارشناسان مجموعه ارسال کنید.
- مرحله دوم: کارشناسان مجموعه مایعات مورد نظر را مورد بررسی قرار میدهند و در صورت امکان حمل بار، هزینهها را به اطلاع شما میرسانند؛ همچنین نحوه بستهبندی شیوه تحویل گرفتن بار و… را نیز به شما اطلاع میدهند.
- مرحله سوم: در روز تعیین شده، بار را به همراه مدارک کامل به پایانه هوشمند بار فرودگاه امام خمینی ببرید. کارشناس ترخیص مایعات، کالای شما را در فرودگاه امام تحویل گرفته و اقدامات لازم که مربوط به جواز گمرکی شما میشوند را انجام میدهد.
- مرحله چهارم: بارنامه در این مرحله صادر شده و مایعات به قسمت بار هواپیما انتقال داده میشوند.
مدارک لازم جهت حمل مایعات با هواپیما
زمانی که قصد دارید مایعات را در قسمت بار هواپیما قرار دهید و آنها را به مقصد برسانید، لازم است مدارکی را ارائه دهید. این مدارک به شرح زیر هستند.
- چاپ فرم msds بار روی سربرگ شرکت ثبت شده به همراه مهر و امضا
- ارائه نام و hscode کالا برای درج روی بارنامه
- تهیه نامههای مربوط به گمرک جهت اظهار کالا روی سربرگ شرکت به همراه مهر و امضا
بررسی هزینه های حمل مایعات با هواپیما
بهمنظور حمل مایعات در قسمت بار هواپیما باید هزینههایی را بپردازید که در ادامه به هر یک از آنها اشاره میکنیم.
- جواز
- بستهبندی
- آزمایشگاه
- بارنامه
نکات مهم در خصوص هزینه حمل مایعات با هواپیما
نکات مختلفی در خصوص هزینه حمل مایعات با هواپیما وجود دارند که میبایست تمامی افراد به آن توجه داشته باشند. بدون شک هزینه حمل مایعاتی که خطرناک هستند با هزینه حمل بار طبیعی متفاوت بوده و از مقدار بیشتری برخوردار است. توجه نمایید که در هیچ یک از خطوط خارجی امکان حمل مایعات خطرناک به دیگر مقاصد خارجی وجود ندارد؛ در نتیجه شما میتوانید این مایعات را تنها به مقصدی حمل و جابهجا کنید که خطوط هوایی ایرانی در آنجا سرویس ارائه میدهند.
نکته دیگر در خصوص هزینه حمل مایعات با هواپیما، پرداخت هزینهای جهت انجام آزمایش برای بار خطرناک است. آزمایشگاه مربوطه در فرودگاه امام مستقر بوده و ارزیاب شما را به آنجا معرفی میکند. توجه داشته باشید که برای ارزیابی مایعات میبایست به آزمایشگاه فرودگاه امام مراجعه نمایید. برخی از افراد به اشتباه به آزمایشگاههای بیرون از فرودگاه مراجعه و که این موضوع میتواند هزینه نهایی را افزایش دهد. در واقع تنها نتیجه ارائه شده توسط آزمایشگاه فرودگاه امام مورد تایید است.
نوع بسته بندی مایعات برای جا به جایی با هواپیما
اگر مایع مورد نظر در دسته کالاهای خطرناک جای داشته باشد میبایست آن را در بستهبندی خاص که مورد تایید یاتا بوده، تحویل دهید؛ اما اگر مایعات مورد نظر جزء بار خطرناک نباشد، بار درون باکس چوبی یا یونولیت قرار میگیرد. بهمنظور بستهبندی مایعات طبیعی، شما میتوانید از یونولیت استفاده کنید و کالاهایی که جزء بارهای خطرناک هستند، میبایست توسط شرکت بستهبندی شده و سپس به فرودگاه اعزام شوند.
سخن پایانی
یکی از مهمترین موضوعات در بحث تجارت، حملونقل و جابهجایی مایعات در قسمت بار هواپیما است. بهمنظور حمل و جابهجا کردن مایعات با هواپیما شما باید مجوز مربوطه یعنی MSDS را دریافت نمایید. این مجوز اثبات میکند که مایعات مربوطه خطرناک نبوده و کاملاً نرمال و بیخطر هستند. علاوهبر این بخشی از مایعات مدنظر را باید به آزمایشگاه امام خمینی ارسال کرده تا مورد بررسی قرار گیرند. مایعاتی نظیر سرکه که جزء انواع خوردنی محسوب میشوند، به مجوز MSDS نیاز نخواهند داشت؛ اما دیگر مایعات نظیر شامپو، عطر و ادکلن و… به این مجوز نیاز دارند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید