گردشگری 724 | دنیای گردشگری
  • گردشگری 724
  • میراث فرهنگی
    • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • جاهای دیدنی ایران و جهان
    • مقاصد سفر
  • راهنمای سفر
  • هتل‌ها
  • غذا و رستوران
  • اقتصاد گردشگری
    • بانک و فارکس
      • ارزدیجیتال
    • صنعت و تجارت و خدمات
      • خودرو
    • کارآفرینی و بازاریابی
    • اخبار گوناگون عمومی و سرگرمی
      • پزشکی، سلامت و زیبایی
      • سیاسی، اجتماعی و حقوقی
      • کشاورزی و دامپروری
      • فناوری
      • ورزشی
  • 724
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس
۱۷
آذر
  • گردشگری 724
  • میراث فرهنگی
    • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • جاهای دیدنی ایران و جهان
    • مقاصد سفر
  • راهنمای سفر
  • هتل‌ها
  • غذا و رستوران
  • اقتصاد گردشگری
    • بانک و فارکس
      • ارزدیجیتال
    • صنعت و تجارت و خدمات
      • خودرو
    • کارآفرینی و بازاریابی
    • اخبار گوناگون عمومی و سرگرمی
      • پزشکی، سلامت و زیبایی
      • سیاسی، اجتماعی و حقوقی
      • کشاورزی و دامپروری
      • فناوری
      • ورزشی
  • 724
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس
طعم غذای هواپیما چرا متفاوت به نظر می آید؟

طعم غذای هواپیما چرا متفاوت به نظر می آید؟

غذا و رستوران

غذاهایی که در هواپیماها سرو می‌شوند، طعم‌های خاص و متفاوتی دارند. افرادی که تاکنون این غذاها را تجربه کرده‌اند، متوجه این تفاوت شده‌اند. دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد. وقتی در ارتفاع ۴۰,۰۰۰ پایی از سطح زمین قرار دارید، طعم آب‌میوه و سایر غذاها تغییر می‌کند. غذاها در هواپیما مقداری متفاوت می‌چشانند و دلیل […]

aaweoriERDTGFVH
اسفند 27, 1402
322 بازدیدها
0 Comments

غذاهایی که در هواپیماها سرو می‌شوند، طعم‌های خاص و متفاوتی دارند. افرادی که تاکنون این غذاها را تجربه کرده‌اند، متوجه این تفاوت شده‌اند. دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد.

وقتی در ارتفاع ۴۰,۰۰۰ پایی از سطح زمین قرار دارید، طعم آب‌میوه و سایر غذاها تغییر می‌کند. غذاها در هواپیما مقداری متفاوت می‌چشانند و دلیل علمی برای این امر وجود دارد.

غذاهای بسته‌بندی‌شده و صنعتی که در برنامه غذایی هواپیماها استفاده می‌شود، متفاوت هستند. آن‌ها منجمد، خشک و بسته‌بندی شده‌اند که موجب تغییر طعم غذا می‌شود. اما باید توجه کرد که سرآشپزهای هواپیما برای سیر کردن مسافران و راضی نمودن آن‌ها از غذا، تلاش‌های زیادی انجام داده‌اند و توسعه‌های قابل توجهی نیز داشته‌اند.

رطوبت در کابین هواپیما کمتر از رطوبت بعضی از بیابان‌ها است. در بعضی موارد، رطوبت می‌تواند به کمتر از ۱۲ درصد برسد. در این شرایط، حس چشایی و بویایی در شما تغییر می‌کند و قدرت تشخیص طعم‌ها کاهش می‌یابد. لحظه ورود به هواپیما، رایحه‌ها در حس بویایی شما تغییر می‌کنند و با افزایش ارتفاع پرواز، این تغییرات بیشتر می‌شوند. غذاهای شیرین و شور بیشتر از سایر طعم‌ها تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

مطالعاتی که موسسه فرانهوفر منتشر کرده است، نشان می‌دهد که جو کابین هواپیما توانایی شما را در تشخیص طعم‌ها تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد، به این معنی که حس چشایی شما کمی ضعیف می‌شود. اما خبر خوب این است که طعم‌های خوشمزه دیگر (مانند طعم تند، تلخ و شور) تا اواسط پرواز حفظ می‌شوند. بنابراین، اگر می‌خواهید طعم‌های از دست رفته را جبران کنید، می‌توانید نمغذاهایی که در هواپیماها سرو می‌شوند، طعم و مزه‌های خاصی دارند که با غذاهای دیگر متفاوت است. افرادی که تاکنون این غذاها را امتحان کرده‌اند، به این تفاوت در طعم آن‌ها پی برده‌اند. برای این تفاوت، دلایل مختلفی وجود دارد.

وقتی در ارتفاع ۴۰,۰۰۰ پایی از سطح زمین هستید، هر چیزی که می‌خورید متفاوت می‌چشید؛ حتی آب‌میوه و سایر غذاها نیز. وقتی آن‌ها را در هواپیما می‌خورید، طعم آن‌ها کمی تغییر می‌کند و دلیل علمی برای این امر وجود دارد.

غذاهایی که در هواپیماها استفاده می‌شوند، بسته‌بندی شده و از نوع صنعتی هستند. آن‌ها منجمد، خشک و بسته‌بندی شده‌اند که باعث تغییر در طعم غذا می‌شود. اما باید توجه کرد که سرآشپزان هواپیماها برای رضایت مسافران و ارائه غذاهای خوشمزه، تلاش‌های زیادی کرده‌اند و پیشرفت‌های قابل توجهی نیز داشته‌اند.

رطوبت در کابین هواپیما به اندازه‌ای است که کمتر از رطوبت بعضی بیابان‌ها است. در بعضی موارد، رطوبت کابین می‌تواند به کمتر از ۱۲ درصد برسد. در این شرایط، حس چشایی و بویایی شما تغییر می‌کند و قدرت تشخیص طعم‌ها نیز کاهش می‌یابد. هنگام ورود به هواپیما، رایحه‌ها در حس بویایی شما تغییر می‌کنند؛ اما با افزایش ارتفاع پرواز، تغییرات بویایی کاهش می‌یابد. طعم غذاهای شیرین و شور نسبت به سایر طعم‌ها بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

بر اساس مطالعات انجام‌شده توسط موسسه فرانهوفر، جو کابین هواپیما تا ۳۰ درصد قدرت تشخیص طعم‌ها را کاهش می‌دهد؛ به عبارت دیگر، حس چشایی شما کمی کاهش می‌یابد.

طعم مایعات در هواپیما با جاهای دیگر متفاوت است، حتی اگر همان نوشیدنی یا آبمیوه را در شرایط هوای مختلف تجربه کنید. دلیل این امر نه تنها فشار کم و رطوبت نیست. یک خبرگزاری معتبر گزارشی منتشر کرده که مردم در مکان‌های شلوغ و پرسر و صدا کمتر طعم شور و شیرینی غذا را حس می‌کنند نسبت به مکان‌های ساکت و خلوت. می‌گویند ترکیب طعم‌های خوشمزه که شامل پنج طعم جادویی است و به واژه “خوشمزه” معنی دیگری می‌دهد، در مکان‌های شلوغ بیشتر تشدید می‌شود. در واقع، بسیاری از سرآشپزان هواپیماها از این ترکیب برای تهیه غذاهای خوشمزه استفاده می‌کنند؛ در غیر این صورت، غذایی که ارائه می‌دهند، نسبت به سلیقه مسافران جذابیت کمتری خواهد داشت. یک نکته دیگری که هنگام سفارش غذا باید به خاطر بسپارید، این است که طعم برخی از چاشنی‌ها مانند هل، ادویه‌جات و علف لیمو در ارتفاعات بالا بیشتر احساس می‌شود.

نوشته های مرتبط:

  • معرفی بهترین غذاهای شمال
    معرفی بهترین غذاهای شمال
  • لیست غذاهای سنتی ایرانی، از معروف‌ترین تا قدیمی‌ترین
    لیست غذاهای سنتی ایرانی، از معروف‌ترین تا قدیمی‌ترین
  • قیمت غذا در ارمنستان؛ از آب و نان تا مواد غذایی و رستوران‌ها
    قیمت غذا در ارمنستان؛ از آب و نان تا مواد غذایی و رستوران‌ها
  • خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین غذاهای کره جنوبی + عکس
    خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین غذاهای کره جنوبی + عکس

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 9 =

اخبار گردشگری

  • شهر موزیک های روح نواز در کریسمس مقاصد : استانبول سفرنامه های ۱۴۰۴ مقدمه حدود شش سال پیش با موسیقی ترکیه آشنا شدم. صدای خواننده‌ها رو نمی‌فهمیدم، ولی حس می‌کردم چی می‌گن. کم‌کم به ترکیه و مخصوصاً استانبول علاقه‌مند شدم، شهری که حتی قبل از اینکه برم، دوستش داشتم. علاقه‌ام فقط به موسیقی ختم نشد. خواندن سفرنامه‌های مردم و تور 1 مرتضی خان زاده 5 591 3.9 13 آذر 1404 12:00 ادامه مطلب
  • قرعه‌کشی عرضه خودروهای وارداتی در مگفا
  • معامله 3.4 تن شمش نقره و حدود 753 کیلوگرم شمش طلا در هفته گذشته
  • تعداد سهام‌داران فعال بورس از مرز 382 هزار کد فراتر رفت
  • فروش ماهانه 63 شرکت‌ فلزات اساسی بورسی به 130 همت رسید
  • واریز 2800میلیارد تومان سود به حساب بیش از یک‌میلیون سهام‌دار
  • یادداشت| تثبیت شاخص بورس روی کانال 3.4 میلیون واحد، در گروه ورود پول حقیقی
  • افزایش قیمت خودرو در بازار امروز یکشنبه ۱۶ آذر 1404/ در یک هفته تارا ۱۱۰ میلیون و کوییک ۳۰ میلیون گران‌تر شد
  • «ماه کوچولوی من» برنده ۳ جایزه اصلی جشنواره نیجریه شد
  • «سینماحقیقت» انعکاس صداهای متفاوت است/ برگزاری ۲ بزرگداشت و ۲ نکوداشت
  • آغاز توزیع نهاده مرغداران گوشتی با قیمت مصوب/ مهلت ثبت نام تا 18 آذر
  • چرا نور کابین هواپیما موقع فرود و برخاستن کم می‌شود؟
  • تولید آب از هوای خشک در چند دقیقه / معجزه مهندسی
  • آغاز بیست و ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان آذربایجان‌غربی با حضور معاون وزیر علوم
  • رونمایی از ۷ محصول دانش بنیان همزمان با هفته پژوهش در ارومیه
  • درباره گردشگری 724
  • حریم شخصی کاربران
  • بازنشر محتوا
  • ارتباط با تیم گردشگری 724
  • خرید رپورتاژآگهی
  • عصر گردشگری
  • قیمت تور مالدیو

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  گردشگری 724 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

  • گردشگری 724
  • میراث فرهنگی
    • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • جاهای دیدنی ایران و جهان
    • مقاصد سفر
  • راهنمای سفر
  • هتل‌ها
  • غذا و رستوران
  • اقتصاد گردشگری
    • بانک و فارکس
      • ارزدیجیتال
    • صنعت و تجارت و خدمات
      • خودرو
    • کارآفرینی و بازاریابی
    • اخبار گوناگون عمومی و سرگرمی
      • پزشکی، سلامت و زیبایی
      • سیاسی، اجتماعی و حقوقی
      • کشاورزی و دامپروری
      • فناوری
      • ورزشی
  • 724
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس