گردشگری 724 | دنیای گردشگری
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس
۲۵
تیر
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس
آغاز برنامه ملی خودکنترلی بهداشتی در واحدهای صنفی غذایی

آغاز برنامه ملی خودکنترلی بهداشتی در واحدهای صنفی غذایی

با امضای تفاهم‌نامه‌ای میان اتاق اصناف ایران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت، برنامه ملی خودکنترلی بهداشتی در واحدهای صنفی خوراکی کلید خورد.

تیر 25, 1404 5 دقیقه خواندن
چاپ خبر
– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، رئیس اتاق اصناف ایران در نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه اتاق اصناف با معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: این تفاهم‌نامه در راستای خود اظهاری و خود کنترلی بهداشتی واحدهای صنفی و حل مشکلات اصناف در این حوزه به امضای دو طرف رسید.

قاسم نوده‌فراهانی در خصوص همکاری و تعامل اتاق اصناف با انستیتو سلامت تغذیه افزود: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از اصناف کشور، عرضه‌کننده مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی هستند، لذا سلامت مواد غذایی و به تبع آن سلامت جامعه از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. در همین راستا مصصم شدیم تا با همکاری انستیستو تغذیه، سطح کیفی و سلامت مواد خوراکی را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر 30 اتحادیه و 150 رسته شغلی در تهران در حوزه مواد غذایی فعالیت می‌کنند که با احتساب این تعداد در سایر استان‌های کشور، بیش از یک و نیم میلیون واحد صنفی در سراسر کشور عرضه کننده انواع مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی هستند. لذا بر اساس این تفاهم‌نامه قرار است تمام فعالان حوزه غذایی اعم از تولیدکننده و عرضه‌کننده طبق مفاد تفاهم‌نامه، اقدام به ارتقاء سطح کیفی محصولات خود کنند.

نوده فراهانی تأکید کرد: با توجه به اینکه تمامی فعالان صنفی حوزه غذا، خوراکی و آشامیدنی با سلامت مردم سرو کار دارند، از این رو در قبال سلامت و جان مردم جامعه مسئول هستند.بنابراین همه فعالان این حوزه باید برای تقویت و افزایش سطح کیفی محصولات خود همکاری کنند.

 رئیس اتاق اصناف ایران بر ضرورت آموزش اصناف تأکید کرد و ادامه داد: طبق تفاهم‌نامه امضا شده، امکانات و ظرفیت‌های انستیتو سلامت تغذیه در اختیار اصناف قرار می‌گیرد و آموزش‌های تخصصی و سلامت‌محور از طریق برگزاری همایش‌ها، نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی از سوی کارشناسان انستیتو به جامعه صنفی ارائه می‌شود.

 وی در پایان خاطر نشان کرد که با همکاری و تعامل همه بخش‌ها، نهادها و ارگان‌ها، اقدام مهم و موثری در حوزه سلامت جامعه انجام شود.

سلامت یک جامعه در گرو سلامت غذایی افراد است

در ادامه این رویداد رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اهمیت برگزاری نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی و همکاری با اتاق اصناف ایران در جهت ارتقاء سطح کیفی و سلامت غذایی کشور گفت: یکی از دغدغه‌های مهم انستیتو همواره سلامت موادغذایی ، خوراکی و آشامیدنی عرضه شده در واحدهای صنفی بوده است.

سید امیر محمد مرتضویان افزود: با توجه به افزایش سرعت زندگی و گرایش مردم به استفاده از غذاهای آماده و فست‌فودها، ضرورت توجه به سلامت غذایی به منظور حفظ سلامت جامعه بیش از پیش احساس شد. از این رو تلاش کردیم با همکاری و همراهی اتاق اصناف ایران، گام مهمی در جهت ارتقاء سطح کیفی تغذیه جامعه برداریم.

به گفته وی خوراکی‌ها پرفروش‌ترین و پرمصرف‌ترین کالاها در هر جامعه‌ایی هستند. در واقع غذا تنها کالای مصرفی است که انسان نه تنها هیچگاه بی‌نیاز از آن نیست، بلکه روز به روز بر تنوع و گوناگونی آن افزوده می‌شود. بنابراین توجه به کیفیت و سلامتی غذا یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

مرتضویان ادامه داد: یکی از مهم‌ترین عوامل شیوع بیماری‌های غیرواگیردار، نوع تغذیه افراد و میزان کالری، فیبر، پروتئین، ویتامین و… است که از طریق غذا دریافت می‌کنند. در واقع میزان استاندارد هر یک از مواد مذکور تأثیر مستقیمی بر سلامت جسمی و روحی افراد یک جامعه دارد.

رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی امضای تفاهم‌نامه میان اتاق اصناف ایران و انستیتو را اقدام بسیار بزرگی در جهت بهبود سلامت جامعه و همچنین افزایش سطح کیفی انواع خوراکی‌های مصرفی در کشور دانست و بر ضرورت همراهی و همکاری همه ارگان‌ها برای تحقق این هدف تأکید کرد.

اصناف می‌توانند پیشگامان سلامت غذایی کشور باشند

دبیر هیات دولت نیز در این رویداد گفت: همانطور که اصناف در بحران‌ها نقش‌آفرینی مؤثری دارند، در حوزه سلامت جامعه نیز می‌توانند پیشتاز باشند.

سید کامل تقوی‌نژاد با تأکید بر اهمیت نقش اصناف در تأمین سلامت غذایی جامعه تصریح کرد: در دوران دشوار و بحرانی جنگ 12 روزه با اسرائیل، اصناف با همکاری‌های گسترده خود نقش مؤثری در ایجاد حماسه‌ای ملی ایفا کردند.

دبیر هیات دولت بر اهمیت نظارت سخت‌گیرانه بر خدمات سلامت تأکید کرد و گفت: همان‌گونه که در کشورهای پیشرفته، سازمان FDA با سخت‌گیری تمام در حوزه سلامت عمل می‌کند، ما نیز باید با دقت و استاندارد بالا، خدمات سلامت را ارائه دهیم.

وی ادامه داد: حدود 8 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور صرف حوزه سلامت می‌شود، اما سهم تغذیه در این میان بسیار ناچیز است. این درحالی است که با پیشگیری از بیماری‌ها از طریق اصلاح تغذیه، هزینه‌های درمان به شدت کاهش می‌یابد.

تقوی‌نژاد با اشاره به اینکه  حدود 80 درصد بیماری‌ها به نوع تغذیه مرتبط‌اند، افزود: اعتقاد دارم که سیاستگذاران حوزه بهداشت و سلامت کشور باید از میان متخصصان حوزه سلامت و تغذیه انتخاب شود تا بتوانیم نگاه پیشگیرانه را در راس برنامه‌ها قرار دهیم.

تقوی‌نژاد خواستار تمرکز بیشتر دولت بر پیشگیری به جای درمان شد و گفت: باید منابع و اعتبارات بیشتری به حوزه تغذیه و فرهنگ‌سازی اختصاص یابد. این سرمایه‌گذاری، علاوه بر کاهش بار بیماری، منجر به افزایش کیفیت زندگی مردم خواهد شد. سلامت مردم باید اولویت تمام نهادهای کشور باشد.

ایمنی غذایی مردم با مشارکت اصناف تقویت می‌شود

معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت نیز از برنامه‌ریزی این وزارتخانه برای ارتقای ایمنی غذایی با همکاری اصناف خبر داد.

محسن فرهادی در نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی با اشاره به نقش مهم دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بازرسی و کنترل ایمنی غذایی در واحدهای صنفی، اظهار کرد: وظیفه همکاران ما بسیار حساس است زیرا آخرین مرحله پیش از مصرف غذا توسط مردم را شامل می‌شود و گاهی نیاز به مداخلات قانونی یا مشاوره‌ای دارد.

وی ادامه داد: در دوران شیوع ویروس کرونا، فشار زیادی به اصناف وارد شد، اما دولت تلاش کرد تا حد امکان از تعطیلی واحدها جلوگیری کند و با سیاست‌هایی همچون استفاده از QR کد و همکاری اصناف، خدمات‌رسانی ادامه یافت.

فرهادی تصریح کرد: رتبه‌بندی واحدهای صنفی بر اساس آیین‌نامه اجرایی قانون مواد خوردنی و آشامیدنی از سال‌ها پیش مطرح بوده و اکنون باید با همکاری اصناف اجرایی شود و بتوانیم آخرین وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی را بی‌آنکه به کسب‌وکارها لطمه وارد شود، از طریق اپلیکیشن‌ها و ابزارهای مدرن به اطلاع عموم برسانیم،.

فرهادی گفت: در ایام خاص مانند دهه اول ماه محرم، تنها طی چند روز بیش از 30 تن مواد غذایی توسط همکاران ما و با همکاری مساجد و هیات‌ها معدوم شد که این موضوع اهمیت نظارت جدی را دوچندان می‌کند.

وی از برنامه وزارت بهداشت برای واگذاری بخشی از مسئولیت نظارت به اتاق اصناف ایران و استان‌ها خبر داد و افزود: این مشارکت باعث می‌شود هم دستگاه دولتی و هم واحد صنفی نسبت به سلامت جامعه متعهد باشند. مرکز سلامت محیط و کار از اجرای این طرح‌ها حمایت می‌کند و امیدواریم با همراهی دانشگاه‌ها و اصناف، غذای سالم با کنترل دقیق به دست مصرف‌کننده برسد.

فرهادی در پایان تأکید کرد: نباید میان نظارت دولت و صنف تفکیک قائل شد. هدف نهایی همه ما قرار گرفتن غذای سالم بر سفره مردم است.

انتهای پیام/

من رو دنبال کنید نویسنده:

تسنیم

خبرگزاری تسنیم یک خبرگزاری خصوصی در ایران است که ارتباط قوی با سپاه پاسداران دارد. این خبرگزاری در سال 1391 با مدیریت سید مجید قلی زاده آغاز بکار کرده است. مراسم افتتاح خبرگزاری تسنیم روز 22 آبان با حضور علی اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی و سید محمد حسینی وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار سوره حوزه هنری تهران برگزار شد. هدف از فعالیت این خبرگزاری در اساسنامه آن، بدین ترتیب شرح داده شده است: اطلاع‌رسانی و انتشار اخبار و تنویر افکار عمومی در راستای سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پوشش خبری رخدادهای قوای سه‌گانه، افکارسنجی، ارزشیابی و انعکاس درخواست‌های آشکار و پنهان فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و هنری برای ارائه به مبادی تصمیم‌گیری، راه اندازی سایت و خبرگزاری با کسب مجوز از مراجع قانونی ذی‌صلاح و انجام فعالیتهای انتشاراتی. هدف راه‌اندازی این وبسایت خبری تسنیم، پوشش اخبار عربی اعلام شده است اما پوشش اخبار اقتصادی ایران مرتبط با همه حوزه‌های خبری شامل موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و بین‌المللی به همراه سایر زمینه‌ها اعم از بیداری اسلامی، فرهنگی، ورزشی، اخبار استانها، کاریکاتور، عکس، گرافیک، صوت و فیلم و ... نیز در دستور کار این خبرگزاری قرار دارد. تسنیم همواره استفاده از فناوری های روز اطلاع رسانی در دنیا و نیز مدیاهای مختلف بویژه صوت و تصویر را سرلوحه کار خود قرار داده و در راستای تحقق رسالت و اهدافش بهره گیری از ابزارهای مختلف رسانه‌ای را به نحو احسن به عمل می‌رساند. خبرگزاری تسنیم، فعالیت در دو حوزه کاری داخل و خارج کشور را جزو اهداف خود تعیین کرده و بر آن است تا اقدامات لازم جهت آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در این دو حوزه را انجام دهد. در عرصه خارجی، واقعیت‌ها نشان می‌دهد که برخلاف تلاش های نظام سلطه برای جلوگیری از نفوذ و انتشار ماهیت و پیام‌های انقلاب اسلامی، تاثیرگذاری آن همچنان این انقلاب و اهداف آن سرمشق انقلابیون در نهضت بیداری اسلامی شده است و در جنگ نرم علیه ایران موفق عمل می‌کند. در شرایطی که انقلاب اسلامی ابتکار عمل را در عرصه جنگ نرم به دست گرفته است، رسانه‌های وفادار به انقلاب اسلامی بایستی دو وظیفه مهم و اساسی خود را به انجام رسانند: اول آنکه ماهیت، مولفه‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را تبیین و تشریح نمایند. در این اقدام باید به نظام سیاسی مبتنی بر مردم سالاری دینی بیش از پیش پرداخته شود. مردم سالاری دینی باید به عنوان یک الگوی ویژه برای نظام لیبرال دموکراسی غربی معرفی شود که علیرغم همه موانع که بر سر راه وی بوده، توانسته است تا چهار دهه در مقابل زورگویی سلطه طلبان مقاومت کند و با این حال به دستاوردهای مهمی در حوزه‌های مختلف علم و فناوری نایل گردد. دوم آنکه، برای جلوگیری از خطر انحراف، اعوجاج، دگرگون وار نشان دادن اهداف، مقاصد و دستاوردهای انقلاب‌های مردمی در نهضت بیداری اسلامی توسط رسانه های نظام سلطه تلاش نماید. رسالت‌های خبرگزاری تسنیم در حوزه فعالیت خارج از کشور دو مورد فوق ذکر شده و در تلاش است تا در کنار سایر رسانه‌های انقلابی و وفادار، آرایش رسانه ای مستحکمی در برابر انحصار و سلطه امپریالیسم رسانه ای به وجود آورد و زبان گویای انقلاب اسلامی و انقلابیون مسلمان و آزادیخواه در تمام نقاط عالم باشد. در عرصه داخلی نیز، تسنیم وظیفه خود می‌داند تا همسو با اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی در عرصه وسیع فرهنگی کشور، حضور موثر ایفا نماید و سایر رسانه‌های انقلابی را به منظور همکاری در این مسیر تشویق و هدایت نماید. تسنیم آگاه است که امپریالیسم رسانه ای غرب همواره با انجام اقداماتی تلاش دارد تا علیه افکار عمومی کشور هجمه وارد نماید و در این راستا فعالیت‌هایی جهت مهندسی و جابجایی حقایق در اذهان ملت مسلمان ایران، صورت می‌پذیرد. بنابراین شرایط کنونی ایجاب می کند تا رسانه های متعهد که آگاه و وفادار به اهداف و رسالت‌های انقلاب اسلامی هستند به عنوان سنگرهای دفاعی و سپر مقاومت در مقابل این هجمه‌ها ایجاد شده و فعالیت کنند تا بتوانند از آرمان‌های مقدس نظام اسلامی دفاع کنند و با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به هنگام و موثر، بصیرت افزایی را در جهت مصون سازی و عمق بخشی معنوی و ارتقاء سطح فرهنگ عمومی، سرلوحه کار و تلاش خود قرار دهند. خبرگزاری تسنیم تلاش می‌کند تا رسالت اطلاع رسانی خود را با تکیه بر توان نیروی انسانی مجرب و توانمند در عرصه رسانه‌ای کشور به شایستگی انجام دهد و به عنوان مرکزی برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی شناخته شود. تسنیم که به گفته رئیس سپاه محمدعلی جعفری یکی از رسانه‌های مؤمن و انقلابی است که در مقابله با توطئه‌های ضداسلامی و ضد بشری ستمگران وظیفه بسیار سنگینی دارد، در سانحه پرواز شماره ۹۵۲۵ ژرمن‌وینگز یک تن از نیروهای خود  یعنی میلاد حجت‌الاسلامی در سمت خبرنگار را از دست داد. صاحب امتیاز خبرگزاری تسنیم «مؤسسه آتی‌سازان فرهنگ تسنیم» و مسئولیت مدیرعامل آن نیز برعهده سید مجید قلی‌زاده‌ قرار دارد. تسنیم موفق شده است تا چند پروانه حق تکثیر را با عنوان پروانه‌های کرییتیو کامنز (Creative Commons) دریافت کند و تمام محتواهای خود را با این پروانه در اختیار عموم مردم قرار دهد. این پروانه‌ها به تسنیم اجازه را می‌دهد تا اعلام کند چه حقوقی برای خودش محفوظ بماند، و چه حقوقی برای دریافت‌کننده اثر یا خالق‌های دیگر، باقی بماند. خبرگزاری تسنیم با شعار چشمه‌ی جوشان آگاهی بخشی از حضور پر رنگ در شبکه‌های اجتماعی مختلف نیز غافل نشده است و کانال خبرگزاری تسنیم را شکل داده است. تسنیم در سروش با نشانی، tasnimna@ در آی گپ با آیدی tasnimna@ در توییتر  به ادرس Tasnimnews_Fa@ در آپارات tasnim.video@ در تلگرام با ایدی Tasnimnews@ و در اینستاگرام به نشانی tasnimnews_fa@ به فعالیت می‌پردازد و از این پتانسیل شبکه‌های اجتماعی نیز برای آگاهی بخشی استفاده می‌نماید. شما می‌توانید مهمترین اخبار تسنیم را از طریق دسترسی مستقیم در تهران و دیگر شهرهای ایران در اختیار داشته باشید، علاوه بر آن، میتوان برای دسترسی آسانتر به قیمت ارز و طلا و لیگ ایران و جهان از لینک‌های مستقیم استفاده نمایید. برروی وبسایت این خبرگزاری به نشانی اینترنتی تسنیم دات کام میتوان راه‌های ارتباطی مختلف را مشاهده نمود. کاربران می‌توانند با استفاده از تلفن گویا، فکس، تلفن تماس واحد روابط عمومی، پست الکترونیک و همچنین آدرس دفتر این خبرگزاری جهت برقراری ارتباط اقدام نمایند. وبسایت خبرگزاری تسنیم با بازدید میانگین بیش از 200 هزار کاربر علاوه بر پوشش اخبار در حوزه‌های مختلف به درج رپورتاژ و تبلیغات سایر کسب‌وکارها نیز می‌پردازد.

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    هفده − 7 =

    پیشنهاد ویژه

    • 5″بهترین پیتزا ناپولیتن تهران” کجاست؟+(آدرس،تلفن)
    • شیبا دوباره در شبکه‌های اجتماعی ترند شد/ جهش بزرگ در راه است!+ نمودار
    • پامپ‌فان یک‌شبه ره صد ساله را رفت/ پامپ فان چیست؟
    • حامی بزرگ بورس پیدا شد | راهکار چیست؟
    • قیمت رسمی دینار عراق اعلام شد (۲۵ تیر)
    • پیش بینی سرنوشت ساز درباره قیمت طلا | خریداران بخوانند
    • بودجه ۲۴۰ هزار میلیارد تومانی برای وام ازدواج و فرزندآوری
    • تشکیل کمیته دادخواهی جنایات جنگی اسرائیل توسط اسکودا و کانون وکلای دادگستری
    • عزم جدی ایران برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا
    • مدیرکل مرکز ملی فضای مجازی: «صیانت رأی نیاورد، اما بندبندش اجرا شد» / فقط روی کنترل فنی ایستاده‌ایم
    • تکذیب اینترنت طبقاتی از سوی سخنگوی دولت
    • گردشگری 724
    • ارتباط با تیم گردشگری 724
    • حریم شخصی کاربران گردشگری 724
    • خرید رپورتاژ
    • درباره گردشگری 724
    • شرایط بازنشر محتوا
    • عصر گردشگری
    • قیمت تور مالدیو
    • با تور روسیه از مشهد، یک شب مهمان ما در مشهد باشید!

    info@gardeshgari724.ir

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  گردشگری 724 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    • گردشگری 724
    • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
    • هتل ها
    • مقاصد سفر
    • غذا و رستوران
    • میراث فرهنگی
    • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
    • راهنمای سفر
    • سایر
      • همسفر ایرانی
      • بلیط اتوبوس