گردشگری 724 | دنیای گردشگری
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
    • تور عمان
۳۱
اردیبهشت
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
    • تور عمان
طعم غذای هواپیما چرا متفاوت به نظر می آید؟

طعم غذای هواپیما چرا متفاوت به نظر می آید؟

غذاهایی که در هواپیماها سرو می‌شوند، طعم‌های خاص و متفاوتی دارند. افرادی که تاکنون این غذاها را تجربه کرده‌اند، متوجه این تفاوت شده‌اند. دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد. وقتی در ارتفاع ۴۰,۰۰۰ پایی از سطح زمین قرار دارید، طعم آب‌میوه و سایر غذاها تغییر می‌کند. غذاها در هواپیما مقداری متفاوت می‌چشانند و دلیل […]

اسفند 27, 1402 3 دقیقه خواندن
چاپ خبر

غذاهایی که در هواپیماها سرو می‌شوند، طعم‌های خاص و متفاوتی دارند. افرادی که تاکنون این غذاها را تجربه کرده‌اند، متوجه این تفاوت شده‌اند. دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد.

وقتی در ارتفاع ۴۰,۰۰۰ پایی از سطح زمین قرار دارید، طعم آب‌میوه و سایر غذاها تغییر می‌کند. غذاها در هواپیما مقداری متفاوت می‌چشانند و دلیل علمی برای این امر وجود دارد.

غذاهای بسته‌بندی‌شده و صنعتی که در برنامه غذایی هواپیماها استفاده می‌شود، متفاوت هستند. آن‌ها منجمد، خشک و بسته‌بندی شده‌اند که موجب تغییر طعم غذا می‌شود. اما باید توجه کرد که سرآشپزهای هواپیما برای سیر کردن مسافران و راضی نمودن آن‌ها از غذا، تلاش‌های زیادی انجام داده‌اند و توسعه‌های قابل توجهی نیز داشته‌اند.

رطوبت در کابین هواپیما کمتر از رطوبت بعضی از بیابان‌ها است. در بعضی موارد، رطوبت می‌تواند به کمتر از ۱۲ درصد برسد. در این شرایط، حس چشایی و بویایی در شما تغییر می‌کند و قدرت تشخیص طعم‌ها کاهش می‌یابد. لحظه ورود به هواپیما، رایحه‌ها در حس بویایی شما تغییر می‌کنند و با افزایش ارتفاع پرواز، این تغییرات بیشتر می‌شوند. غذاهای شیرین و شور بیشتر از سایر طعم‌ها تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

مطالعاتی که موسسه فرانهوفر منتشر کرده است، نشان می‌دهد که جو کابین هواپیما توانایی شما را در تشخیص طعم‌ها تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد، به این معنی که حس چشایی شما کمی ضعیف می‌شود. اما خبر خوب این است که طعم‌های خوشمزه دیگر (مانند طعم تند، تلخ و شور) تا اواسط پرواز حفظ می‌شوند. بنابراین، اگر می‌خواهید طعم‌های از دست رفته را جبران کنید، می‌توانید نمغذاهایی که در هواپیماها سرو می‌شوند، طعم و مزه‌های خاصی دارند که با غذاهای دیگر متفاوت است. افرادی که تاکنون این غذاها را امتحان کرده‌اند، به این تفاوت در طعم آن‌ها پی برده‌اند. برای این تفاوت، دلایل مختلفی وجود دارد.

وقتی در ارتفاع ۴۰,۰۰۰ پایی از سطح زمین هستید، هر چیزی که می‌خورید متفاوت می‌چشید؛ حتی آب‌میوه و سایر غذاها نیز. وقتی آن‌ها را در هواپیما می‌خورید، طعم آن‌ها کمی تغییر می‌کند و دلیل علمی برای این امر وجود دارد.

غذاهایی که در هواپیماها استفاده می‌شوند، بسته‌بندی شده و از نوع صنعتی هستند. آن‌ها منجمد، خشک و بسته‌بندی شده‌اند که باعث تغییر در طعم غذا می‌شود. اما باید توجه کرد که سرآشپزان هواپیماها برای رضایت مسافران و ارائه غذاهای خوشمزه، تلاش‌های زیادی کرده‌اند و پیشرفت‌های قابل توجهی نیز داشته‌اند.

رطوبت در کابین هواپیما به اندازه‌ای است که کمتر از رطوبت بعضی بیابان‌ها است. در بعضی موارد، رطوبت کابین می‌تواند به کمتر از ۱۲ درصد برسد. در این شرایط، حس چشایی و بویایی شما تغییر می‌کند و قدرت تشخیص طعم‌ها نیز کاهش می‌یابد. هنگام ورود به هواپیما، رایحه‌ها در حس بویایی شما تغییر می‌کنند؛ اما با افزایش ارتفاع پرواز، تغییرات بویایی کاهش می‌یابد. طعم غذاهای شیرین و شور نسبت به سایر طعم‌ها بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

بر اساس مطالعات انجام‌شده توسط موسسه فرانهوفر، جو کابین هواپیما تا ۳۰ درصد قدرت تشخیص طعم‌ها را کاهش می‌دهد؛ به عبارت دیگر، حس چشایی شما کمی کاهش می‌یابد.

طعم مایعات در هواپیما با جاهای دیگر متفاوت است، حتی اگر همان نوشیدنی یا آبمیوه را در شرایط هوای مختلف تجربه کنید. دلیل این امر نه تنها فشار کم و رطوبت نیست. یک خبرگزاری معتبر گزارشی منتشر کرده که مردم در مکان‌های شلوغ و پرسر و صدا کمتر طعم شور و شیرینی غذا را حس می‌کنند نسبت به مکان‌های ساکت و خلوت. می‌گویند ترکیب طعم‌های خوشمزه که شامل پنج طعم جادویی است و به واژه “خوشمزه” معنی دیگری می‌دهد، در مکان‌های شلوغ بیشتر تشدید می‌شود. در واقع، بسیاری از سرآشپزان هواپیماها از این ترکیب برای تهیه غذاهای خوشمزه استفاده می‌کنند؛ در غیر این صورت، غذایی که ارائه می‌دهند، نسبت به سلیقه مسافران جذابیت کمتری خواهد داشت. یک نکته دیگری که هنگام سفارش غذا باید به خاطر بسپارید، این است که طعم برخی از چاشنی‌ها مانند هل، ادویه‌جات و علف لیمو در ارتفاعات بالا بیشتر احساس می‌شود.

من رو دنبال کنید نویسنده:

aaweoriERDTGFVH

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پنج × یک =

    پیشنهاد ویژه

    • 5″بهترین پیتزا ناپولیتن تهران” کجاست؟+(آدرس،تلفن)
    • خودروی جدید بازار مشخص شد / مشتریان ذوق زده شدند
    • بازار خودرو در آخرین روز اردیبهشت؛ بلاتکلیفی ایران‌خودرو و سکون سایپا +جدول قیمت
    • مقابله با فساد اداری در حوزه زمین
    • برگزاری میز خدمت و ویزیت رایگان پزشکی در روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی
    • رئیس فرهنگستان علوم قزاقستان خواهان گسترش تعاملات با مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور شد
    • جهش بزرگ بیت‌کوین/ قیمت بیت‌کوین به ۱۰۹ هزار دلار رسید
    • موزه موسیقی اصفهان؛ گنجینه‌ای در محاق
    • رئیس بنیاد مستضعفان از موزه هنر ایران دیدن کرد
    • فراخوان چهارمین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی منتشر شد
    • ایران؛ نماد تنوع فرهنگی و همزیستی مسالمت‌آمیز در جهان
    • گردشگری 724
    • ارتباط با تیم گردشگری 724
    • حریم شخصی کاربران گردشگری 724
    • خرید رپورتاژ
    • درباره گردشگری 724
    • شرایط بازنشر محتوا
    • عصر گردشگری
    • اجاره خانه در استانبول
    • دارالترجمه فوری ایتالیایی
    • قیمت تور مالدیو

    [email protected]

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  گردشگری 724 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    • گردشگری 724
    • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
    • هتل ها
    • مقاصد سفر
    • غذا و رستوران
    • میراث فرهنگی
    • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
    • راهنمای سفر
    • سایر
      • همسفر ایرانی
      • تور عمان