گردشگری 724 | دنیای گردشگری
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس
۲۶
تیر
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
    • بلیط اتوبوس
ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

درخواست برای ایجاد کمیته سپر آبی،اعلام زمان برگزاری نمایشگاه صنایع دستی، درخواست مدیران بوم گردی از وزیر میراث فرهنگی از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.

تیر 26, 1404 6 دقیقه خواندن
چاپ خبر

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ در این هفته چند نشست مهم برگزار شد. یکی از آنها در حوزه صنایع دستی بود.

در این هفته مریم جلالی، معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در نشست وزیر میراث‌فرهنگی با نمایندگان تشکل‌ها، معاونان و مدیران‌کل حوزه صنایع‌دستی کشور که در سالن فجر وزارتخانه برگزار شد، با اشاره به سیاست‌های تحولی این حوزه گفت: پس از تدوین و ابلاغ سند ملی توسعه صنایع‌دستی از سوی رئیس‌جمهور، اکنون تدوین سند زنجیره ارزش صنایع‌دستی در دستور کار کمیسیون فرهنگی دولت قرار گرفته است.

وی با تأکید بر کارکردهای اجتماعی صنایع‌دستی ادامه داد: صنایع‌دستی به‌عنوان صنعتی خانواده‌محور، ظرفیتی منحصربه‌فرد برای کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد و در واقع می‌توان آن را حوزه‌ای در خدمت عدالت اجتماعی و توانمندسازی زنان و خانواده‌ها دانست.

جلالی در تبیین جایگاه این حوزه در ساختار وزارت میراث‌فرهنگی گفت: میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سه ضلع یک زنجیره هستند؛ زنجیره‌ای که هویت، فرهنگ و اقتصاد را به هم پیوند می‌دهد. در این میان، صنایع‌دستی به‌عنوان اقتصاد هویت‌بنیان، نقش‌آفرینی برجسته‌ای در توسعه متوازن فرهنگی و اقتصادی دارد.

ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

۵۸۰ هزار مجوز شغلی در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی

همچنین در این هفته محمدی‌فارسیانی، مدیرکل حمایت از تولید، از صدور ۵۸۰ هزار مجوز شغلی در ۱۸ گروه و بیش از ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی خبر داد و تأکید کرد: تمامی تصمیمات اجرایی در معاونت صنایع‌دستی از مسیر شورای فنی عبور خواهد کرد.

وی با اشاره به پیگیری‌های وزیر برای تأمین منابع از صندوق پیشرفت، گفت: این اقدام می‌تواند به توسعه بیمه هنرمندان و حمایت پایدار از فعالان این حوزه منجر شود.

ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی با حضور کشورهای اسلامی

فرزاد اوجانی، مدیرکل دفتر صادرات صنایع‌دستی، از برگزاری سی‌و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی از ۶ تا ۱۰ شهریورماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران خبر داد و گفت: با پیگیری‌های وزیر، استانداران و سفرای کشورهای اسلامی در این دوره حضور خواهند داشت.

وی همچنین از برنامه اعطای نشان تجاری به پنج استان پایلوت با هدف تقویت صادرات صنایع‌دستی سخن گفت و افزود: در ایام اربعین، پنج استان در مسیر تردد زائران داخلی و خارجی نمایشگاه‌هایی را برپا خواهند کرد تا از ظرفیت معنوی این مناسبت برای ترویج صنایع‌دستی بهره بگیریم.

ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

درخواست برای ایجاد کمیته سپر آبی

یک کارشناس حقوقی پیشنهاد کرد: اقدامات قبلی و مکاتبات پیشین مربوط به ایجاد کمیته ملی سپر آبی از وزارت میراث فرهنگی مطالبه شود.

نشست ایکوم درباره حمایت از اموال فرهنگی تاریخی در زمان درگیری مسلحانه در چارچوب اسناد حقوقی بین‌المللی در سالن اجتماعات ایکوم برگزار شد.

در این نشست سوسن چراغچی کارشناسان مسائل حقوقی میراث فرهنگی بیان کرد: بحث حمایت از میراث فرهنگی در زمان درگیری‌های مسلحانه سالهاست که موضوع کنوانسیون‌ها و اسناد بین المللی است. مهمترین کنوانسیون یونسکو مربوط به ۱۹۵۴ لاهه است. این اولین کنوانسیون نیست بلکه در کشورهای اروپایی به آن توجه می‌کردند که از اموال فرهنگی و تاریخی باید در زمان جنگ محافظت شود حتی این موضوع به زمان فتوحات ناپلئون برمی گردد. کشورهای اروپایی در آن زمان به این فکر افتادند که اسنادی را تهیه کرده تا به خطر افتادن میراث فرهنگی ممنوع شود مانند اعلامیه بروکسل.

ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

درخواست مدیران بوم‌گردی برای تشکیل کارگروه حقوقی

مدیران بوم گردی‌ها در کشور تقاضای تشکیل کارگروه حقوقی و کمیته پیگیری مطالبات را با وزیر میراث فرهنگی و گردشگری مطرح کردند.

نشست وزیر میراث فرهنگی با رؤسای تشکل‌های بوم گردی در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی برگزار شد در این برنامه بهروزی از فعالان بوم گردی بیان کرد: کارگروه حقوقی تشکیل شود که درباره چگونگی کارکرد و پرداخت مالیات و نام بوم گردی‌ها اطلاعات حقوقی در اختیار افراد دهد و پیگیری کند.

در ادامه عرفانی رئیس هیأت مدیره جامعه بوم گردی گیلان هم گفت: بوم گردی‌های غیرمجازی هستند که در پلتفرم‌ها تبلیغ کرده و کار می‌کنند و برخوردی هم با آنها نمی‌شود.

وی افزود: درخواست داریم کمیته‌ای تشکیل شود تا رابط بین بخش خصوصی و دولتی باشد و اجازه ندهیم که این واحدها رشد قارچ گونه داشته باشند و مشکلاتی را برای ما هم ایجاد کنند.

ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

تدوین ۱۴ برنامه جبرانی برای احیای گردشگری پس از جنگ

این هفته وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تأکید بر نقش بی‌بدیل گردشگری در بازسازی امید ملی، از تدوین ۱۴ برنامه جامع و هدفمند برای جبران آسیب‌های جنگ ۱۲ روزه خبر داد.

سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در نشست هم‌اندیشی با مسئولان عالی‌رتبه اقتصادی کشور، نمایندگان تشکل‌های تخصصی و بخش خصوصی گردشگری و صنایع‌دستی، از تدوین ۱۴ بسته جبرانی برای احیای این حوزه در دوران پساجنگ خبر داد.

صالحی‌امیری با تأکید بر این‌که گردشگری، نخستین بخش آسیب‌پذیر و در عین حال نخستین حوزه بازآفرین در شرایط بحرانی است، اظهار کرد: در جریان جنگ ۱۲ روزه، بخشی از ظرفیت‌ها و فرصت‌های گردشگری و صنایع‌دستی کشور دچار آسیب شد. ما بلافاصله و بی‌وقفه، با مشارکت دستگاه‌های کلیدی اقتصادی کشور، مسیر تدوین برنامه‌های ترمیمی را آغاز کردیم. امروز ۱۴ برنامه حمایتی تدوین و آماده اجراست.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به رشد چشمگیر گردشگری خارجی در ماه‌های پیش از بحران، گفت: در فروردین‌ماه امسال، شاهد رشد ۴۸ درصدی ورود گردشگران خارجی نسبت به سال گذشته بودیم. این روند نویدبخش دستیابی به اهداف ۸ تا ۹ میلیون گردشگر در سال جاری و افق ۱۵ میلیون گردشگر در آینده نزدیک بود. اما شرایط جنگی وقفه‌ای در این مسیر ایجاد کرد. با این حال، ما نه متوقف شدیم و نه دچار تردید؛ مسیر حمایت، ترمیم و احیا را با قاطعیت آغاز کردیم.

ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

آغاز روند واگذاری شرکت‌های گردشگری

مدیرعامل تأمین اجتماعی از آغاز روند واگذاری شرکت‌های گردشگری این نهاد به بخش خصوصی و طراحی بسته بیمه‌ای برای راهنمایان و هنرمندان صنایع‌دستی خبر داد.

در نشست مشترک مسئولان عالی‌رتبه اقتصادی کشور، نمایندگان انجمن‌ها و جامعه‌های حرفه‌ای گردشگری و بخش خصوصی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی که با حضور سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی برگزار شد، بسته‌های حمایتی و راهکارهای تأمین مالی بنگاه‌های آسیب‌دیده و فعالان اقتصادی گردشگری بررسی شد.

محمد شیریجیان معاون اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به مسئولیت مستقیم بانک مرکزی در تدوین بسته حمایتی برای بازسازی بنگاه‌های گردشگری آسیب‌دیده، گفت: بر اساس مصوبه هیئت دولت، بانک مرکزی مکلف شد در مدت یک هفته و با همکاری سایر نهادهای اقتصادی، بسته جامع تأمین مالی برای این بنگاه‌ها را طراحی کند. این بسته اکنون مراحل پایانی خود را طی می‌کند و ان‌شاءالله تا پایان هفته آینده در هیئت‌عالی بانک مرکزی به تصویب می‌رسد.

وی با تأکید بر رویکرد حمایتی نظام بانکی کشور در شرایط حساس، افزود: این بسته شامل امهال تسهیلات، بخشودگی جرایم تسهیلات خرد، تسهیل در اعطای وام‌های جدید، تمدید مصوبات اعتباری و تسهیلات ویژه بنگاه‌های کوچک و متوسط است. بخشی از مفاد آن به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده و اجرایی است.

ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر

ثبت جهانی غارهای پیش از تاریخ دره خرم آباد

خبر مهم این هفته آن بود که پرونده ثبت جهانی غارهای پیش از تاریخ دره خرم آباد بدون قلعه فلک الافلاک در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد.

غارهای محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم آباد شامل ۶ بخش است از جمله:

غار کلدر،

غار یافته،

غار کنجی،

غار گیلوران؛

غار قمری

و پناهگاه سنگی گرارجنه

در این پرونده مجموعه قلعه فلک و افلاک و پل شکسته به دلیل نداشتن شاخص‌های جهانی حذف شدند.

من رو دنبال کنید نویسنده:

مهر نیوز

خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. ۱) اداره کل اخبار داخلی: این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. ۲) اداره کل اخبار خارجی: اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. ۳) اداره کل اخبار استان‌ها: خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. ۴) اداره کل رسانه‌های نو: به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد.فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است.انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است.ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند.میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. با مهر به دنیا نگاه کنیم صاحب امتیاز: سازمان تبلیغات اسلامی مدیر عامل و مدیر مسئول: محمد مهدی رحمتی معاون خبر: محمدحسین معلم طاهری

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    16 − 3 =

    پیشنهاد ویژه

    • 5″بهترین پیتزا ناپولیتن تهران” کجاست؟+(آدرس،تلفن)
    • پشت‌پرده حملات جدید سایبری / بدافزار از راهی وارد می‌شود که هیچ‌کس انتظارش را ندارد
    • ثبت‌جهانی غارهای خرم‌آباد و درخواست مدیران بوم‌گردی از وزیر
    • طرح تعویض آیفون با گوشی تاشوی سامسونگ / کدام گوشی‌های اپل شامل این طرح می‌شوند؟
    • قیمت متفاوت‌ترین آیفون تاریخ / گران‌تر از مک‌بوک پرو
    • امید تازه برای بازنشستگان؛ تاریخ احتمالی واریز معوقات مشخص شد
    • روزنامه اصولگرا خیال مردم را درباره مکانیسم ماشه راحت کرد
    • تمام معلمان بخوانند؛ حقوق نورچشمی های دولت در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟
    • قیمت طلا امروز خیز برداشت (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴)
    • همه چیز درباره حکم‌های جدید بازنشستگان در ۱۴۰۴
    • قیمت امروز دلار و سایر ارزها در بازار آزاد (پنجشنبه ۲۶ تیر)
    • گردشگری 724
    • ارتباط با تیم گردشگری 724
    • حریم شخصی کاربران گردشگری 724
    • خرید رپورتاژ
    • درباره گردشگری 724
    • شرایط بازنشر محتوا
    • عصر گردشگری
    • قیمت تور مالدیو
    • با تور روسیه از مشهد، یک شب مهمان ما در مشهد باشید!

    info@gardeshgari724.ir

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  گردشگری 724 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    • گردشگری 724
    • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
    • هتل ها
    • مقاصد سفر
    • غذا و رستوران
    • میراث فرهنگی
    • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
    • راهنمای سفر
    • سایر
      • همسفر ایرانی
      • بلیط اتوبوس