امضای توافقی برای سرمایهگذاری در بخش کشاورزی
در راستای تقویت زنجیره تولید و حمایت از کشاورزان، تفاهمنامهای میان سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی به امضا رسید.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم امروز دوشنبه 30 تیر 1404 مراسم انعقاد تفاهمنامه مشترک بین سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی برای حمایت و سرمایه گذاری در این بخش برگزار شد.
در این مراسم، محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، و عوض علیزادهمقدم، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی، بر نقش کلیدی تشکلهای کشاورزی در توسعه پایدار تأکید کردند و برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی توافق شد.
محمدرضا طلایی رئیس سازمان تعاون روستایی ایران در این باره گفت: این تفاهمنامه با هدف همکاری و همافزایی در تولیدات کشاورزی بین این سازمان و شرکت مادر تخصصی حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی به امضا رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این سازمان به 5 میلیون تولیدکننده محصولات کشاورزی خدمات ارائه میدهد، افزود: تمام تلاش ما بر این است که خرید توافقی و یا خرید حمایتی از کشاورزان را انجام دهیم و خرید تضمینی را تنها در شرایط اضطراری انجام خواهیم داد.
وی همچنین با اشاره به تلاشهای 12 روزه وزارت جهاد کشاورزی تحت مدیریت وزیر جهاد، اظهار کرد: در این مدت، مردم هیچ دغدغهای در حوزه تأمین غذا نداشتند.
طلایی صندوقهای حمایت از توسعه کشاورزی را نهادی پیشرو دانست که با حداقل امکانات، جایگاه ویژهای در بخش کشاورزی کسب کردهاند.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به فعالیت بیش از 9 هزار تشکل، فدراسیون، تعاونی و اتحادیه ملی، این مجموعهها را بازوی اصلی بخش کشاورزی دانست که 50 تا 60 درصد بذر و 70 تا 80 درصد کود کشور را تأمین میکنند.
وی افزود: تشکلها از جنس مردم هستند و در یک سال گذشته چالشهای بسیاری را رفع کردهاند، این تفاهمنامه گامی برای توسعه بازارمحوری و تقویت تولید و صادرات است.
طلایی با بیان اینکه سال گذشته 8 میلیون تن محصول از کشاورزان به ارزش 8 همت بهصورت توافقی، حمایتی و تضمینی خریداری شده است، اظهار داشت: با وجود این میزان خرید، نگاه ما بر این است که با تکمیل زنجیره تولید، از جمله صنایع تکمیلی، به سمت توسعه پایدار حرکت کنیم.
وی تأکید کرد: هدف از اجرای این تفاهمنامه صرفاً تجاری نیست، بلکه کمک به حل مشکلات کشاورزان در سراسر کشور است تا علاوه بر توسعه بازار، از باقی ماندن محصولات در دست کشاورزان جلوگیری شود.
این تفاهمنامه که با هدف تأمین سرمایه، توسعه سهامداری تعاونیها در صندوقها، ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای و اجرای خرید توافقی و تضمینی محصولات مزیتدار تدوین شده است، نهتنها نیازهای مالی تعاونیها را پاسخ میدهد، بلکه ارزش افزوده پایدار، تقویت اقتصاد روستایی و مدیریت هوشمند منابع را در راستای امنیت غذایی کشور محقق میکند.
در پایان، طرفین این تفاهمنامه بر اجرایی شدن کامل مفاد آن و همکاری همهجانبه برای حمایت از بخش کشاورزی و تولیدکنندگان تأکید کردند. همچنین طلایی و علیزادهمقدم هر دو ابراز امیدواری کردند که این همکاری به توسعه پایدار بخش کشاورزی منجر شود.
انتهای پیام/
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید