گردشگری 724 | دنیای گردشگری
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
۲۵
خرداد
  • گردشگری 724
  • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
  • هتل ها
  • مقاصد سفر
  • غذا و رستوران
  • میراث فرهنگی
  • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
  • راهنمای سفر
  • سایر
    • همسفر ایرانی
از راه‌اندازی ۲۰۰ موزه جدید تا تمهیداتی برای سفرهای ارزان

از راه‌اندازی ۲۰۰ موزه جدید تا تمهیداتی برای سفرهای ارزان

راه‌اندازی ۲۰۰ موزه جدید، برگزاری جلسه‌ای برای سفرهای ارزان و رونمایی از آثار نفیس گنجینه حرم امام رضا (ع) از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.

خرداد 8, 1404 8 دقیقه خواندن
چاپ خبر

خبرگزاری مهر _ گروه جامعه؛ در این هفته خبر رسید که سه نفر از جستجوگران گنج که اقدام به حفاری غیرمجاز در یکی از روستاهای تاریخی ورامین کرده بودند، توسط نیروی انتظامی دستگیر شدند.

این افراد در حال حفاری غیرقانونی در یک چهاردیواری در یکی از روستاهای بخش مرکزی ورامین بودند. با دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت مشکوک در این منطقه، عملیات مشترکی توسط نیروی انتظامی و یگان حفاظت میراث فرهنگی انجام شد که منجر به دستگیری متهمان شد.

در این عملیات، سه نفر دستگیر و ابزارآلات حفاری از جمله دستگاه فلزیاب کشف و ضبط شد. متهمان به همراه ادله جرم به مراجع قضائی تحویل داده شدند. پس از حضور کارشناسان در محل، مشخص شد که این افراد قصد دستیابی به اموال تاریخی را داشته‌اند و پرونده قضائی برای آنها تشکیل شده است.

لوح ۱۲ اثر ثبت‌ملی دفاع مقدس خوزستان رونمایی شد

لوح ۱۲ اثر ثبت‌ملی دفاع مقدس خوزستان رونمایی شد

همچنین در این هفته همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر از لوح ۱۲ اثر ثبت‌شده ملی مرتبط با دوران دفاع مقدس در خوزستان رونمایی شد؛ آثاری که روایتگر مقاومت و فداکاری مردمان این خطه در ۸ سال جنگ تحمیلی هستند.

در این مراسم که با حضور سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور، سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، جمعی از مدیران وزارتخانه، فرماندهان سپاه و ارتش برگزار شد، از الواح این آثار رونمایی به‌عمل آمد.

این ۱۲ اثر شامل: پایگاه چهارم شکاری دزفول، تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول، لشکر ۹۲ زرهی اهواز، پادگان حمید، کتابخانه مرکزی خرمشهر، بیمارستان شهید مخبری شوش، آرامگاه بایندر و شهید نقدی خرمشهر، مدرسه ولیعصر خرمشهر، بیمارستان بقایی (الفا الفا) اهواز، بهشت هویزه، رختشویخانه دفاع مقدس اهواز، رادیو آبادان صدای نفت و رویداد چهارم آذر اندیمشک است که همگی نقش برجسته‌ای در مقاومت مردمی و نظامی دوران دفاع مقدس ایفا کرده‌اند.

تأکید بر مستندسازی، سفر ارزان و ایمنی جاده‌ای

تأکید بر مستندسازی، سفر ارزان و ایمنی جاده‌ای

همچنین این هفته، انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در مراسم تقدیر از تلاش‌های دستگاه‌های مختلف در ستاد سفرهای نوروزی، ضمن تشکر از سازمان‌های مختلف به دلیل تلاش‌های شبانه‌روزی در ایام نوروز، از مستندسازی این فعالیت‌ها در قالب یک کتاب خبر داد و گفت: این کتاب با هدف ارائه آمار دقیق و قدردانی از زحمات دستگاه‌های مختلف تدوین شده است.

وی افزود: این کتاب شامل گزارش‌های دقیق از عملکرد سازمان‌هایی نظیر شورای فرهنگ عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، ستاد اقامه نماز، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کمیته بهداشت، سلامت و درمان، کمیته امنیتی و ترافیکی، سازمان امور عشایر، سازمان بنادر و کشتیرانی، و سازمان هواشناسی است. بندپی همچنین از نقش برجسته صداوسیما در تولید بیش از ۱۰۰ هزار دقیقه برنامه مرتبط با سفرهای نوروزی تقدیر کرد و افزود: این همکاری گسترده با صداوسیما، بُعد جدیدی از اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در حوزه گردشگری را به نمایش گذاشت.

پویش «نه به تصادف»؛ گامی به سوی ایمنی جاده‌ای

یکی از نکات برجسته سخنان بندپی، اشاره به پویش «نه به تصادف» بود که در جلسه‌ای با حضور آقای عارف، رئیس این ستاد، تصمیم به اجرای آن در طول سال گرفته شد. وی تأکید کرد: این پویش نباید صرفاً به ایام نوروز محدود شود. ما از صداوسیما و شورای اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت برای تلاش‌هایشان در این زمینه تشکر می‌کنیم. اقدامات صداوسیمای استانی نیز نقش مهمی در افزایش تعداد گردشگران ایفا کرده است.

بندپی همچنین از دستگاه‌ها خواست تا با ارائه پیشنهادات و نظرات خود، به بهبود خدمات ستاد سفرهای نوروزی کمک کنند. وی پیشنهاد داد هر سازمان سه پیشنهاد مشخص و یک چالش اصلی را به دبیرخانه ستاد ارائه دهد تا در جلسه‌ای با حضور آقای عارف بررسی شود.

ترویج سفرهای ارزان؛ اولویت برنامه‌ریزی سال آینده

معاون گردشگری با اشاره به ثبت حدود ۳۶ میلیون سفر در نوروز ۱۴۰۴، از افزایش تمایل مردم به سفرهای ارزان خبر داد. وی اظهار داشت: آقای عارف دستور داده‌اند که جلسه‌ای برای برنامه‌ریزی سفرهای ارزان برگزار شود تا این نوع سفرها به‌صورت دائمی در سبد خانوارها قرار گیرد.

خزانه جواهرات ملی بازگشایی می‌شود؟

خزانه جواهرات ملی بازگشایی می‌شود؟

خبر خوب این هفته از بانک مرکزی رسید. خزانه جواهرات ملی از روز شنبه ۱۰ خرداد ماه برای بازدید عموم بازگشایی می‌شود و در روزهای شنبه تا سه‌شنبه هر هفته (به‌استثنای روزهای تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۲ باز خواهد بود.

فروش بلیت در روزهای بازدید از این خزانه به صورت حضوری تا ساعت ۱۱:۳۰ ادامه دارد. همچنین بهای بلیت برای بازدیدکنندگان داخلی ۳۰ هزار تومان، برای دانشجویان و دانش‌آموزان (با ارائه کارت شناسایی) ۱۵ هزار تومان و برای بازدیدکنندگان خارجی ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وزیر میراث فرهنگی: بروکراسی مانع جدی توسعه گردشگری است

بروکراسی مانع جدی توسعه گردشگری است

وزیر میراث فرهنگی بروکراسی مزمن و فرساینده را یکی از موانع جدی بر سر راه توسعه گردشگری دانست و بر لزوم اصلاح روندهای صدور مجوز و تسهیل سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در آئین کلنگ‌زنی مجموعه گردشگری اسپرلوس، بروکراسی مزمن و فرساینده را یکی از موانع جدی بر سر راه توسعه گردشگری دانست و بر لزوم اصلاح روندهای صدور مجوز و تسهیل سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

وی در این مراسم که با حضور نماینده مردم زرین‌شهر در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مقامات محلی در منطقه باغ بهادران برگزار شد، به موقعیت منحصربه‌فرد جغرافیایی و اقلیمی این منطقه اشاره کرد و گفت: «باغ‌بهادران واجد مزیت‌های کم‌نظیری است که اگر با منطق علمیِ سرمایه‌گذاری توأم گردد، قابلیت تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های راهبردی گردشگری در سطح ملی و حتی فراملی را داراست.»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین بر ضرورت همکاری میان حاکمیت، بخش خصوصی و جامعه مدنی تأکید کرد و افزود: «الگوی موفق توسعه گردشگری در گرو پیوند میان سیاست‌گذاری دولتی، توانمندی بخش خصوصی و مشارکت اجتماعی است. پروژه اسپرلوس، آغازگر چنین الگویی در منطقه خواهد بود.»

صالحی‌امیری با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی جوامع، خاطرنشان کرد: «هیچ فرآیند پایداری از رشد و توسعه، بدون حضور فعال و هوشمند سرمایه ممکن نیست. در شرایط کنونی، باید با عزمی فرابخشی، زمینه‌های جذب، تثبیت و صیانت از سرمایه را فراهم ساخت.»

سمرقند، میزبان یونسکو در سال ۲۰۲۵ شد

سمرقند، میزبان یونسکو در سال ۲۰۲۵ شد

سمرقند در پاییز سال ۲۰۲۵ میزبان چهل و سومین جلسه کنفرانس عمومی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) خواهد بود.

فریدالدین نصریوف، سفیر تام الاختیار ازبکستان در ایران در مراسمی با موضوع گردشگری و فناوری که در محل سفارت برگزار شد، گفت: سال ۲۰۲۵ یکی از تاریخ‌های مهم در روابط همکاری ازبکستان و ایران خواهد بود. زیرا امسال ۳۳ سال از برقراری روابط دیپلماتیک بین ازبکستان و ایران می‌گذرد.

وی گفت: دو سرزمین کهن ازبکستان و ایران را تاریخ و فرهنگ مشترک و بی‌شمار خاطرات به یکدیگر پیوند می‌دهد. در طول سال‌های گذشته، تلاش‌های رهبران ازبکستان و ایران منجر به برقراری بالاترین سطوح روابط سیاسی بین دو ملت دوست و برادر، گسترش روابط اقتصادی و تقویت روابط فرهنگی و انسانی شده است.

وی گفت: در تاریخ ۱۸ ژوئن ۲۰۲۳، رئیس‌جمهور جمهوری ازبکستان، شوکت میرضیایف، به تهران سفر رسمی کرد و در تاریخ ۱۱ اکتبر ۲۰۲۴، در شهر عشق‌آباد، رئیس‌جمهور جمهوری ازبکستان، شوکت میرضیایف با رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران، مسعود پزشکیان دیدار کردند. در تاریخ ۱۱-۱۲ مه سال جاری، نخست‌وزیر جمهوری ازبکستان، عبدالله آریپوف نیز به تهران سفر کردند. نتیجه این تلاش‌ها پذیرش تعدادی از اسناد دوجانبه برای ارتقا روابط همکاری بین دو کشور به مرحله جدیدی بود.

راه‌اندازی ۲۰۰ موزه تا پایان برنامه هفتم توسعه

راه‌اندازی ۲۰۰ موزه جدید

همچنین در هفته جاری معاون میراث‌فرهنگی با تأکید بر ضرورت صیانت از یادمان‌های دوران دفاع مقدس، از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی ۲۰۰ موزه جدید تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد.

علی دارابی در آئین مشترک معاونت میراث‌فرهنگی و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که در محل باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار شد، با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و گرامی‌داشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: شهیدان بهترین فرزندان وطن‌اند که جان خود را فدای آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی کردند. صیانت از میراث فرهنگی دفاع مقدس، پاسداشت همان جانفشانی‌هاست.

معاون میراث‌فرهنگی کشور افزود: تقارن روز سوم خرداد با آخرین روز از هفته میراث‌فرهنگی، پیام معناداری دارد؛ چراکه دفاع مقدس، خود بخشی مهم و حیاتی از هویت تاریخی و فرهنگی ماست.

وی با اشاره به اهمیت ثبت و حفاظت از آثار دفاع مقدس گفت: جنگ تحمیلی فقط یک دفاع سرزمینی نبود؛ بلکه مقاومت ملت ایران در برابر تجاوز، ظلم، و سلطه‌طلبی قدرت‌های جهانی بود. این فرهنگ، متکی بر انسان‌سازی، آخرت‌گرایی، تقدم منافع ملی، و اراده برای دفاع از وطن است.

رئیس هیات مدیره شرکت توسعه گردشگری منصوب شد

رئیس هیأت مدیره شرکت توسعه گردشگری منصوب شد

با حکم وزیر میراث فرهنگی، مرتضی بانک به عنوان رئیس هیأت مدیره شرکت توسعه گردشگری ایران منصوب شد.

در مراسم تودیع و معارفه که بهروز ندائی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز حضور داشت، مرتضی بانک به عنوان رئیس هیأت مدیره و ابراهیم نصرالهی به عنوان عضو هیأت مدیره شرکت توسعه گردشگری ایران انتخاب شدند.

پیش از این مسعود پناهی رئیس هیأت مدیره و قائم مقام مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران بود و جواد قارایی نیز از اعضا هیأت مدیره بود. در حال حاضر علی همتی مدیرعامل، حشمت الله قنبری و پری سیما اقبال دیگر اعضا هیأت مدیره شرکت توسعه گردشگری ایران هستند.

آثار نفیس گنجینه حرم امام رضا (ع) برای اولین بار به نمایش درآمد

آثار نفیس گنجینه حرم امام رضا (ع) برای اولین بار به نمایش درآمد

همچنین در هفته جاری آثار نفیس گنجینه حرم امام رضا (ع) برای اولین بار به نمایش درآمد و آئین گشایش این نمایشگاه با حضور مصطفی فیضی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر و جمعی از فرهنگ‌دوستان، یکشنبه، چهارم خردادماه ۱۴۰۴، در نگارخانه این موزه در پایتخت، برگزار شد.

در نمایشگاه فرنود هشت، مجموعه آثاری از حرم مطهر حضرت رضا (ع) به نمایش درآمده که برای نخستین بار مجوز خروج آنها از حرم مطهر و انتقال این آثار به کتابخانه و موزه ملی ملک، موقوفه فرهنگی آستان قدس رضوی در تهران، گرفته شده است.

این مجموعه شامل آثار مذهبی، هنری و تاریخی نفیسی می‌شود که طی سال‌ها هنرمندان در رشته‌های مختلف خلق نموده و برای ابراز ارادت به اهل بیت به حرم مطهر رضوی اهدا کرده‌اند.

مصطفی فیضی، قائم مقام تولیت آستان قدس در مراسم رونمایی خاطرنشان کرد، بخش زیادی از زائرانی که به حرم مطهر مشرف می‌شوند به دلیل محدودیت زمانی، بیشتر وقت خود را صرف زیارت می‌کنند و شاید فرصتی برای تماشای گنجینه‌های هنری نداشته باشند اما با این تدبیر، فرصتی فراهم شده تا افراد در فضایی آرام و با فراغ بال، جزئیات این آثار را ببینند و با دقت به ارزش، ظرافت و زیبایی آن‌ها پی ببرند.

من رو دنبال کنید نویسنده:

مهر نیوز

خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. ۱) اداره کل اخبار داخلی: این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. ۲) اداره کل اخبار خارجی: اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. ۳) اداره کل اخبار استان‌ها: خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. ۴) اداره کل رسانه‌های نو: به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد.فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است.انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است.ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند.میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. با مهر به دنیا نگاه کنیم صاحب امتیاز: سازمان تبلیغات اسلامی مدیر عامل و مدیر مسئول: محمد مهدی رحمتی معاون خبر: محمدحسین معلم طاهری

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    4 × سه =

    پیشنهاد ویژه

    • 5″بهترین پیتزا ناپولیتن تهران” کجاست؟+(آدرس،تلفن)
    • بیانیه هتلداران در شرایط اضطراری اعلام شد
    • یک میمون با تراشه مغزی نورالینک چیزی را دید که وجود خارجی نداشت
    • همکاری با رژیم صهیونیستی مجازات سنگین دارد
    • خبر فوری درباره فعالیت بازار ارز اعلام شد + جزئیات
    • خبر فوری درباره فعالیت بانک ها اعلام شد
    • وام فوری ۵۰ میلیونی با کمترین بهره؛ صندوق بازنشستگی دست به کار شد
    • اطلاعیه مهم بورسی درباره فعالیت این صندوق ها + ببینید
    • قیمت طلا پرواز کرد (۲۵ خرداد)
    • فوری؛ یارانه دهک های ۱ تا ۳ واریز شد
    • امکان ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های درآمد ثابت
    • گردشگری 724
    • ارتباط با تیم گردشگری 724
    • حریم شخصی کاربران گردشگری 724
    • خرید رپورتاژ
    • درباره گردشگری 724
    • شرایط بازنشر محتوا
    • عصر گردشگری
    • قیمت تور مالدیو
    • با تور روسیه از مشهد، یک شب مهمان ما در مشهد باشید!

    [email protected]

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  گردشگری 724 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    • گردشگری 724
    • جاهای دیدنی و جاذبه‌های گردشگری (ایران و جهان)
    • هتل ها
    • مقاصد سفر
    • غذا و رستوران
    • میراث فرهنگی
    • فرهنگ و تاریخ (ایران و جهان)
    • راهنمای سفر
    • سایر
      • همسفر ایرانی